Ertem: Çağrımız karşılık buldu

Ertem: Çağrımız karşılık buldu

Milletvekili Birol Ertem, TBMM gündemine taşıyarak ve yazılı açıklamalarla gündemde tutarak Hatay´da iş yaşamının içine girdiği darboğaza dikkat çekerek talep ettiği önlemlerin karşılık bulduğunu belirtti.

İskenderun/SES

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü Antakya´da katıldığı partisinin il kongresinde kamu borçlarının ertelenmesine ilişkin açıklamada bulunmuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Dr. Birol Ertem, TBMM´de gündeme getirdiği Hatay esnafının yaşadığı sorunlar ile ilgili durumu hükümetin görmezden gelemediğini kaydetti. Ertem, “Esnafımızın yaşadığı sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde defalarca gündeme getirdik, bu çağrılarımızın karşılık bulması esnafımız adına sevindirici. Cumhurbaşkanı´nın hükümet adına esnafa yönelik sözleri bizce yeterli değil tabi ki ama esnafımıza nefes aldıracağına inanıyoruz. Bu konunun bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Hatay ziyaretinde, “Hataylı ve Kilisli kardeşlerime müjdem var. Esnaflarımızın Ziraat Bankası ile Tarım Kredi Kooperatiflerine borçlarını bir yıl erteledik. İşverenlerimizin SSK borçları için adım attık. Geçtiğimiz aralık ayından önümüzdeki hazirana kadar olan SSK borçlarının ertelenebilmesine de imkan sağladık” diye konuşmuştu.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9311,88%-2,19
  • DOLAR

    38,85% -0,32
  • EURO

    44,87% -0,99
  • GRAM ALTIN

    4344,50% 1,44
  • Ç. ALTIN

    6989,75% 1,74