Encümene satış yetkisi verildi

Encümene satış yetkisi verildi

İskenderun Belediye Meclisi, önceki gün yaptığı Ocak ayının ilk oturumunda belediye arazisinin satışına ilişkin encümene yetki verdi.

Mülkiyeti İskenderun Belediyesi´ne ait İSDEMİR Özel Güvenlik Bölgesi sınırı içinde kalan biri 4.260,74 metrekare, diğeri 4.888,55 metrekare yüzölçümüne sahip iki parselin satışı yönünde karar veren Meclis, satış yetkisinin kullanılması yönünde Encümene yetki verilmesi ile ilgili gündemin birinci maddesini oy çokluğu ile kabul etti. 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi ile Belediye Meclisinin 2018 Yılı içerisinde izin yapıp yapmayacağının, izin yapılacak ise izin yapacağı ayın belirlenmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü teklifleri ise dünkü oturumda ileri bir tarihte görüşülmek üzere geri çekildi.

Kent Meydanı için alt komisyon seçildi
Denetim Komisyonunda görev yapmak üzere üye sayısının belirlenmesi ve üye seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi ile ilgili gündem maddesine göre gösterilen adaylar Halit Akıncı, Levent Duman Osman Mesci, Özer Çağşar ve Bekir Bozdoğan denetim komisyonuna seçildi. İskenderun ve Payas İlçeleri, İskenderun Demir Çelik A.Ş tarafından işletilen liman alanında bir kısım alanın iptali ve bir kısım alanın ilavesine yönelik 1/1000 Ölçekli İlave Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi, imar komisyonuna oy birliği ile gönderilirken, İskenderun Belediyesi Sosyal Yardım Yönetmeliğinin 10. Maddesi gereğince değerlendirme kurulunun oluşturulabilmesi için her siyasi partiden bir üye seçilmesi ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü teklif görüşülerek kurula Mehmet Başlak, Gülden Özdemir ve İbrahim Yavuz´un getirilmesi kararlaştırıldı. Halen görev yapmakta olan 28 adet sözleşmeli personelin 2018 net ücretleri ile ilgili teklifin oy birliğiyle kabul edildiği dünkü oturumda, İskenderun Lisesi Alanının kent meydanı ve çarşı projesi olarak düzenlenmesi alt komisyon seçimi de yapıldı. Alt Komsiyon Bülent Özer, Emir Selim Yazar ve Hakan Ilgın´dan oluştu.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00