DP Arsuz´da örgütlendi

Demokrat parti (DP) Arsuz İlçe Teşkilatı, ilk olağan kongresini gerçekleştirdi. İlçe Başkanlığına getirilen İlmettin Köybaşı, “DP, Arsuz´da büyüyen ve gelişen bir parti olacaktır” dedi.

22.06.2017 11:00:16 0
DP Arsuz´da örgütlendi

 

Demokrat Parti´nin ilk ilçe kongresinde Cengiz Tazearslan başkanlığında, Recep Çetin ve Ömer Şehne Cengiz´den oluşan divan kurulunun yönettiği kongre Sultanköy Cafe ve Restoran´da gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede yönetim kuruluna şu isimler seçildi: İlçe Başkanı İlmettin Köybaşı, ilçe yönetim kurulu üyeleri Mustafa Ağır, Yusuf Yürek, İsmail Kuru, Mehmet Seven, İmadettin Topal, Necati Yılmaz, İbrahim Çapa ve İsmail Korkmaz.

Kongrenin yönetim olarak kendilerine sorumluluk isteyen bir görev yüklediğini belirten İçe Başkanı Köybaşı, Arsuz ve havalisinde hemen her köşede, her evde ve mekânda bundan böyle Demokrat Parti´yi ve onun görüşlerini eskisinden daha fazla seslendirmeye ve tanıtmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.
DP´nin Arsuz´da gelişen ve büyüyen partilerden biri olacağını kaydeden Köybaşı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Genç ve dinamik Genel Başkanımız Gültekin Uysal, genel merkez yöneticilerimiz ve ülke genelindeki her bir DP gönüllüsü ve Hatay İl Teşkilatımızla birlijkte el ele, omuz omuza verip, partimizin yerelde ve genelde iktidara gelmesine yoğun çaba harcayacağız. Demokrat Parti´nin ‘Herkes için adalet, herkes için demokrasi, herkes için zenginlik´ sloganı ana ve sürükleyici sloganımız olacaktır. 71 yıllık köklü bir tarihe sahip Demokrat Parti´nin çok daha uzun yıllar Türk siyasi hayatına hizmet etmesi, bu hizmeti içerisinde, iktidara gelip, eskiden olduğu gibi ülkenin kalkınmasına yoğun destek vermek gayretinde olacağız. Arsuz DP İlçe Teşkilatı olarak, Arsuz´un ve bölgenin sorunlarının giderilmesi anlamında da çalışmalarımız olacaktır.”

Anahtar Kelimeler: Arsuz örgütlendi

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19