Dörtyol evladını uğurladı

Dörtyol evladını uğurladı

Suriye´nin Resulayn bölgesindeki arama ve tarama faaliyetlerinde, el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olan Veteriner Uzman Çavuş İsmail Sarıcan (30), Dörtyol´da toprağa verildi.

İskenderun/SES

 Şehit Sarıcan´ı son yolculuğuna binlerce vatandaş tarafından gözyaşlarıyla uğurlandı.
Barış Pınarı Harekâtı Bölgesinde, önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Veteriner Uzman Çavuş İsmail Sarıcan´ın cenazesi, Şanlıurfa GAP Havaalanı´nda düzenlenen törenin ardından memleketi Dörtyol´a bağlı Kuzuculu Mahallesi´ndeki babaevine getirildi. Sarıcan için Dörtyol´da tören düzenlendi. Şehit Sarıcan için Dörtyol Kuzuculu Merkez Camii´nde Cuma Namazını müteakip İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından cenaze namazı kıldırıldı.
Şehit Sarıcan için düzenlenen törene Vali Rahmi Doğan´ın yanı sıra Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, İsmet Tokdemir, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, HBB Başkan Vekili Fedai Yücedal, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Okan Şener, İSTE Rektör Vekili Prof. Dr. Nazif Çalış, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, kurum il müdürlerinin yanı sıra şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda yurttaş katıldı.
30 yaşında, evli ve bir çocuk babası olan Şehit Sarıcan´ın tabutunun sarıldığı Türk Bayrağı, ailesine başsağlığı ve sabır dileyen Vali Doğan tarafından şehidin babası Mehmet Sarıcan´a verildi. Cenaze töreninde baba Mehmet ve anne Ummuhan Sarıcan, güçlükle ayakta durabildi.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9350,01%0,41
  • DOLAR

    39,36% 0,38
  • EURO

    45,59% 0,75
  • GRAM ALTIN

    4301,16% -0,62
  • Ç. ALTIN

    6934,05% -1,15