Dönmez görevi devraldı, kapıyı söktürdü

İskenderun'da Cumhur İttifakının adayı olarak seçimi kazanan Mehmet Dönmez düzenlenen törenle İskenderun Belediye Başkanlığı görevini Fatih Tosyalı’dan devraldı.

SİYASET 5.04.2024 13:03:00 0
Dönmez görevi devraldı, kapıyı söktürdü

İskenderun Adliyesinde, Seçim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına gelen Başkan Dönmez’i Başkan Fatih Tosyalı karşıladı. Belediye binası önündeki alanda düzenlenen törende görev süresi biten Fatih Tosyalı yaptığı konuşmada ‘İskenderun'a ellerinden geldiğince hizmet etmeye gayret’ ettiklerini belirterek, seçimi kazanan Başkan Mehmet Dönmez’in çok daha güzel ve başarılı hizmetler yapacağını söyleyerek başarı dileklerini iletti.

İskenderun'un yeni belediye başkanı Mehmet Dönmez ise seçim sürecinin bittiğini artık hizmet zamanının geldiğini söyledi. Dönmez, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu kutlu yola çıkarken, ‘’Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, Yeter Söz Milletindir’’ dedi. Rabbim bize ilk kez milletin terazisinden çıkmayı layık gördü. Siz değerli hemşehrilerimize ve yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın güvenine layık olduğum için mutluyum. Teşkilatlarımızın gece-gündüz demeden gayret gösterdiklerine şahidim. Emeklerinden dolayı onlara çok teşekkür ediyorum. Çalışma arkadaşlarım çok yoğun bir şekilde emek harcadı.

İskenderun artık hizmete doyacak, parti rozetimi bugün çıkardım, tüm hemşehrilerimizin başkanı olarak göreve başlıyorum. İlk hedefimiz depremin izlerini kaldırıp, şehrimizi eski günlerinden iyi noktaya getireceğiz." dedi.

İskenderun’da sonuçları itibariyle kaybedeni olmayan bir seçim yaşandığını, kentte kardeşlik,dostluk ve hizmetin kazandığını vurgulayan Dönmez, düzenlenen törenin ardından başkanlık makamına geçilerek devir teslim işlemleri gerçekleştirildi. Ardından makam odasının kapısını söktürdü.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9249,9%-0,61
  • DOLAR

    38,46% -0,03
  • EURO

    43,67% -0,11
  • GRAM ALTIN

    4105,32% 0,01
  • Ç. ALTIN

    6606,04% 0,00