Dingil, konuklarını ağırladı

Sivas´ın Gölova Kaymakamlığına atanan Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil´i makamında ziyaret etti.

GÜNCEL 13.09.2018 09:42:24 0
Dingil, konuklarını ağırladı

Nesrin Geyik/İskenderun

Kaymakam Karaosmanoğlu´nun yaptığı veda ziyaretinde, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar mülki amirler ve kurum müdürleri ile sürekli iletişim halinde olduklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 'Kumlu Kaymakamımız halka hizmet noktasında birçok başarılı çalışmalara imza atmıştır. Kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görevlerinde de başarılar diliyoruz. Rabbim yar ve yardımcısı olsun” değerlendirmesini yaptı.
Sivas´a atanan Kumlu Kaymakamı Karaosmanoğlu da bölgede önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek, tayininin çıkması üzerine veda ziyaretlerinde bulunduklarını belirtti.

Dingil´e mevkidaş ziyareti
Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç da Dingil´i ziyaret etti. Kumlu Belediye Başkanı Paç´ın ziyaretinde konuşan Dingil, şunları söyledi: ”Zaman zaman belediyelerimizin ve kurumlarımızın temsilcileri ile bir araya geliyoruz. Yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizler bölgemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük gayretler gösteriyoruz. Bu anlamda halkımıza daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz.'

Kilise vakfının belediye ziyareti
İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur da Dingil´i makamında ziyaret edenler arasında yer aldı. Bu ziyarette konuşan Dingil, İskenderun´da hoşgörü barış ve kardeşlik ortamının dünyaya örnek teşkil ettiğini ifade etti. İskenderun Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, konuklar da belediye başkanı Dingil´e çalışmalarında başarı diledi ve çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11000,26%6,06
  • DOLAR

    41,32% 0,06
  • EURO

    48,67% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4889,00% 0,10
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00