Devlet Hastanesine 'bebek ekibi'

İskenderun Devlet Hastanesi'nde kurulacak bebek ekibine katılacak kursiyerlere, Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı eğitimi verildi.

SAĞLIK 12.07.2024 15:01:00 0
Devlet Hastanesine

5-8-9 Temmuz 2024 tarihlerinde İskenderun Devlet Hastanesi TOKİ Ek Hizmet Binası'nda Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı'nın öncülüğünde gerçekleştirilen Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı eğitimine 21 kursiyer katıldı.

Açılış konuşmasını Halk Sağlığı Hizmetleri ÇEKÜS birim sorumlusu Hürü Çolakerol’ün yaptığı kursta, anne sütü ve emzirme danışmanlığına dair son gelişmeler paylaşıldı.

Kursta yapılan "En İyi Anne Sütü Sloganı" yarışmasında "Senden Bebeğine Özel" sloganı oy birliği ile en iyi slogan seçildiği belirtilen kursa ilişkin Hatay İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan bilgilendirmede bu eğitim sonunda İskenderun Devlet Hastanesi'nde kurulacak olan bebek ekibi ile artık 24 saat emzirme desteği verilecek. 

Anahtar Kelimeler: Devlet Hastanesine 'bebek ekibi'

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,32% 0,08
  • EURO

    48,48% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4843,95% 0,33
  • Ç. ALTIN

    7896,98% 0,73