Dereceli sporcuların ziyareti

Hatay Büyükşehir Belediyespor´un şampiyonluk elde eden sporcuları, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek´i ziyaret ederek, kazandıkları kupanın sevincini paylaştı.

SPOR 8.06.2022 16:28:30 0
Dereceli sporcuların ziyareti

 

Antakya/SES
 Hatay Büyükşehir Belediyesporlu kick boksçular, 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası şampiyonasında 7 branşta 1 dünya şampiyonluğu, 6 dünya ikinciliği ve 7 dünya üçüncülüğü, dans takımı da kulüplerarası 6. Etap Salsa Şampiyonası´nda 18 kupa ve 31 madalya kazanmıştı. Sporcuların ziyaretine klüp başkanı Zekiye Yiğitbaşı ile takım antrenörleri Murat Akman ve Yeşim Teker de katıldı.
Başarılı sporcuları görmekten memnuniyet duyduğunu belirten Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Gevrek, Hatay´dan Türkiye ve dünya şampiyonlarının çıkmasının gurur verici olduğunu ifade ederek, sporcuları, takım antrenöri ve kulüp yönetimini kutladı. Kulüp başkanı Yiğitbaşı da, “Takım ve bireysel sporlarda kulübün mutlak hedefi şampiyonluktur. Bununla birlikte Türk sporu ve milli takıma oyuncu yetiştirmek için de çalışıyoruz. Katıldığımız turnuva ve şampiyonlarda elde ettiğimiz başarılar bizi gururlandırıyor' diye konuştu.

 

 

 

 

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10720,70%0,96
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    46,44% 0,25
  • GRAM ALTIN

    4310,81% 0,87
  • Ç. ALTIN

    6934,82% 0,15