'Çözüm projeleri olanlar seçilmeli'

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), Dörtyol´da 'milli ekonomi modeli´ konulu seminer düzenledi.

İskenderun/SES

BTP Hatay İl Başkanı Fehmi Uçar 'Çare: Bir ve birlikte olmak' adlı seminer kapsamında yapılan ekonomi bilgilendirmesine, çevre il ve ilçelerden de katılım olduğunu belirtti. Güncel ekonomik sorunlar ve çözüm yollarının konuşulduğu seminerde, yerel seçimlerin yaklaşması ile siyasi gündemin ısınmaya başladığı anımsatılıp, BTP projelerinin tek kurtuluş reçetesi olduğu savunuldu.
BTP Dörtyol İlçe Başkanı Erdinç Say, ´Milli ekonomi modeli´nin dünyanın önde gelen ekonomistler tarafından takip edildiğini ve birçok ülkede kısım kısım uygulandığını ifade etti. Say, “Rusya ve Çin başta olmak üzere dört milyarlık nüfusun yaşadığı BRICS ülkelerinde yaşayanlar bu modelin getirilerinden faydalanıyor. Türk milletinin de bir an önce kısır tartışmaları bırakarak çözüme yönelmesi gerekir. Yaklaşan seçimlerde daha çok reklam yapan, daha çok para harcayan adayların değil, hizmet edebilecek ve bölgesel problemlere çözüm projeleri olanların seçilmesi gereklidir. Bağımsız Türkiye Partisi kadroları ve lideri Haydar Baş, kendisini kanıtlamış model ile bu ülkenin kendine yeten güçlü bir ekonominin tek adresi' diye konuştu.
Ekonomik durumu değerlendiren BTP Hatay Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Uygur, “Yanlış politikalar sonucu dış müdahalelere açık hale geldik. Toplumun her kesimi ekonomik sorunları hisseder hale geldi. Üreticilerin maliyetlerinin her geçen gün artması, talep daralması, kur belirsizlikleri gibi sorunlar bugünümüzü etkilediği gibi önümüzdeki süreçte de daha büyük problemleri beraberinde getirecektir. Firmaların maliyet azaltma çabaları ve küçülme kararları başlarsa ciddi bir işsizlik furyası görülebilir. Bütün bunların çözümü madde madde Haydar Baş´ın ´Milli ekonomi modeli ile çözülebilir. Milletimiz daha fazla sıkıntı çekmeden bu modele yönelmeli' dedi.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9350,01%0,41
  • DOLAR

    39,36% 0,38
  • EURO

    45,59% 0,75
  • GRAM ALTIN

    4301,16% -0,62
  • Ç. ALTIN

    6934,05% -1,15