Çirkin´den DP adayına ziyaret

'Bedeli neyse ödemeye hazırım' değerlendirmesini yaptı

SİYASET 28.03.2019 10:03:36 0
Çirkin´den DP adayına ziyaret

Nesrin Geyik/İskenderun

Hatay eski Milletvekili ve İYİ Parti Merkez Yönetim Disiplin Kurulu üyesi Şefik Çirkin, DP İskenderun Belediye Başkan adayı Mete Aslan´ın seçim ofisinde ziyaret etti. Önceki gün yaptığı ziyarette değerlendirmede bulunan Çirkin, 'Partimin kurduğu ittifak olsa da İskenderun´da Mete Aslan´ın memleket sevdasını bildiğim ve İskenderun´a yeniden büyük hizmetler edeceğine inandığım için bugün burdayım. Bunun partim düzeyinde ne gibi bedeli olursa da ödemeye hazırım. Buradan çıkıp Payas´ta CHP seçim bürosunu ziyaret edeceğim. Bizim vatan ve memleket sevdamızı bilirsiniz. Mete Aslan´ın yanında olan herkes benim arkadaşlarım. Aralarında 40 yıllık dava arkadaşlarım var. Mete Aslan beyle daha önce seçim çalışmalarında da beraberdik. İskenderun´a olan sevdasını iyi bilirim. Benim bu seçim ofisini ziyeretimi basın mensupları nasıl yorumlarsa yorumlayabilir. Bunun bedeli de neyse ödemeye hazırım' dedi. Çirkin, Aslan ve seçim bürosundakilerle sohbet etti.
Çirkin´in ziyaretinin kent sevdalılarının kurduğu ´İskenderun ittifakı´ ziyareti olduğunu belirten DP adayı Aslan da, şöyle konuştu: 'Partilerin kurduğu ittifaklar bizi bağlamaz. Halk kendi ittifakını kurdu. Bir seçmenin istemediği bir parti ile neden ittifak kurulsun. Seçmene sormadan ittifak kuruldu. İskenderun ittifakı da bu yüzden kuruldu.'
hakkında dedikodu üretilmeye devam edildiğini ifade eden Aslan, 'Son güne kadar da bu dedikodular sürecek. Bırakın çekilmeyi, kazanacağımı, hatta fark atacağıma inanıyorum. Çekilmek isteyen kendisi çekilsin. Tek bir oy bile alacağımı bilsem bu seçime gireceğim ve kazanacağım.' diye konuştu.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10897,93%0,25
  • DOLAR

    41,98% 0,08
  • EURO

    48,82% 0,27
  • GRAM ALTIN

    5354,91% 1,04
  • Ç. ALTIN

    8925,65% -0,24