CHP, ‘tam kanunsuzluk’ itirazını sürdürüyor

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun İlçe Seçim Kurullarına yapılan itirazların ret olmasının ardından itirazları bir üste taşıdıklarını belirtti.

SİYASET 4.04.2024 19:36:00 0
CHP, ‘tam kanunsuzluk’ itirazını sürdürüyor

İskenderun/SES
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun İlçe Seçim Kurullarına yapılan itirazların ret olmasının ardından itirazları bir üste taşıdıklarını belirtti. CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, ‘tam kanunsuz’ iddiasıyla itirazını sürdürdü ve Hatay İl Seçim Kuruluna başvurdu. Duduoğlu, bugün (04 Nisan 2024)Hatay İl Seçim Kuruluna başvuru yaptıklarını belirtti. 

“Halkın iradesine sahip çıkacağız”
CHP İskenderun adayı Duduoğlu, “Hak ettiğimiz sonucu alacağız ve ne halkın iradesine sahip çıkacağız” değerlendirmesi yaptı.

“Hukuka aykırı durumunun giderileceğine inanıyoruz”
Ülke genelinde birçok il ve ilçede partisi CHP’nin ve diğer bazı partilerin yaptığı itirazların hemen hemen hepsinin reddedildiğini anlatan Duduoğlu, yazılı açıklamasında şunlara yer verdi: “Bu hukuksuzluğu ve bu hukuka aykırı durumunun da giderileceğine inanıyoruz ve Yüksek Seçim Kurullarına güveniyoruz” dedi. 
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, ilden çıkacak kararın ‘ret’ ile sonuçlanması halinde Yüksek Seçim Kurulu’na başvurumuzu yapacağız. Seçmenimizin ve halkımızın iradesine sahip çıkacağız.”

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

CHP, insani koridor istedi

Suriye patriklerinden ortak açıklama

İskenderun Emek Demokrasi Platformu'undan Suriye açıklaması

Milletvekili Çalışkan: Türkiye rol üstlenmeli

Bakan Göktaş Hatay'daydı

İHD İskenderun: Kadınlar, her türlü ihlaline karşı mücadele ediyor

Kadınlar barış için yürüdü

Karanfil ve broşür dağıttılar

Mengüç: Kadınlar devrimin öncüsü olmaya devam edecek

6 nokta 'sanayi bölgesi'

Serinyol-Madenli yoluna 'yaz planı'

Çinçin'den isim değişikliği açıklaması

  • BIST 100

    9203,37%1,11
  • DOLAR

    39,62% 0,16
  • EURO

    45,68% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4296,95% 0,15
  • Ç. ALTIN

    6933,62% 0,33