Büyükşehirden hijyen denetimi

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) başkanlığına bağlı ekipler koronavirüse yönelik önleyici sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışmalarının yürütürken bilgilendirme ve hijyen denetimi de gerçekleştiriyor.

HATAY 21.03.2020 16:31:33 0
Büyükşehirden hijyen denetimi

Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri ile Sağlık Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı gıda mühendisleri, il genelinde umuma açık lokanta vb. işletmelerde hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Büyükşehir zabıta ekipleri ayrıca; cadde ve sokaklarla, kamu kurum ve kuruluş binalarında, iş yerlerinin camekânları ile kentin çeşitli bölgelerinde vatandaşların rahatça görebilecekleri alanlara koronavirüse karşı önleyici ve koruyucu bilgiler içeren afişleri astı.

HBB´den yapılan duyuruda, “İl genelinde umuma açık lokanta vb. işletmelerde hijyen denetimi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca cadde ve sokaklarla, kamu kurum ve kuruluş binalarında, iş yerlerinin camekânları ile kentin çeşitli bölgelerinde vatandaşların rahatça görebilecekleri alanlara koronavirüse karşı önleyici ve koruyucu bilgiler içeren afişler yerleştiriyoruz” denildi.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19