Büyükelçi Magro Hatay´da

Çeşitli açılış ve görüşme programı kapsamında Hatay´a gelen Fransa´nın Ankara Büyükelçisi Hervé Magro, Antakya´da ibadethaneleri ziyaret etti, EXPO Antakya alanında incelemede bulundu.

HATAY 10.06.2022 18:52:07 0
Büyükelçi Magro Hatay´da

Dörtyol Devlet Hastanesi´nin açılış töreninin ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ı Antakya´da, makamında ziyaret eden Büyükelçi Magro, EXPO 2021 Hatay Genel Sekreteri İhsan Çakar´ın eşliğinde EXPO Antakya alanında kültür sanat sokağı, İller Bahçesi ve Bitki Müzesi´ni inceledi.

Büyükelçi Magro, Adana ve Mersin´den sonra geldiği Hatay ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Antakya´daki ibadethaneleri ziyaret ettiğini, bu ziyaretin ortak kültürel mirasa güzel bir genel bakış ve dinler arası uyum ve hoşgörü örneğini görme fırsatını verdiğini belirtti. EXPO alanı ziyaretiyle ilgili de Büyükelçi Mango, “Benim için de çok keyifli bir ziyaretti” ifadesini belirtti.

Anahtar Kelimeler: Büyükelçi Magro Hatay

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9249,9%-0,61
  • DOLAR

    38,46% -0,03
  • EURO

    43,67% -0,11
  • GRAM ALTIN

    4105,32% 0,01
  • Ç. ALTIN

    6606,04% 0,00