Bugün Ramazan aynın habercisi olan Berat Kandili.

Bugün Ramazan aynın habercisi olan Berat Kandili.

İslam dininde kutsal kabul edilen gecelerden biri olan Berat Kandili dolayısıyla yayımlanan mesajlarda birlik ve beraberlik mesajı verildi, sağlık dilekleri dile getirildi.

Hatay Büşükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında sağlık, mutluluk, barış ve dayanışma dileklerinde bulundu. Savaş, şunladı ifade etti: “Tüm insanlığın koronavirüs salgını sebebiyle yaşadığı bu zor günlerde manevi duygularımızı diri tutmak ve güçlendirmek bizlere huzur vermektedir. Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan bu hayırlı günde tüm insanlığın sağlık, mutluluk, barış ve dayanışma içerisinde güzel günleri karşılaması için dualarımızı eksik etmemeliyiz.”

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, mesajında şunları kaydetti: “Tüm dünyayı etkisi altına alan küresel bir salgın ile mücadele halindeyiz. Bu mübarek Beraat Kandilinde tüm dualarımız ülkemizin huzuru, milletimizin sağlık ve sıhhati için olsun. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin Berat Kandili´ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum.”

AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu da dünyanın ve ülkemizin zor günlerden geçtiğini kaydettiği mesajında, “Bu kutlu gecenin tüm dünyaya kardeşlik, barış, huzur, sağlık getirmesini ve virüs salgınının bir an önce bitmesini Yüce Allah´tan niyaz ediyorum” dedi.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9350,01%0,41
  • DOLAR

    39,36% 0,38
  • EURO

    45,59% 0,75
  • GRAM ALTIN

    4301,16% -0,62
  • Ç. ALTIN

    6934,05% -1,15