“Bu takım daha iyi yerleri hak ediyor”

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi´ne (BAL) yükselen İskenderun Belediyespor oyuncu ve yöneticilerini kutlayan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) YK Başkanı Levent H. Yılmaz, “Bu takım daha iyi yerleri hak ediyor.

SPOR 19.04.2018 13:36:37 0
“Bu takım daha iyi yerleri hak ediyor”

Orhan Yıldız/İskenderun

El birliği ile şehrimizin tanıtımı için bu takımın daha iyi yerlere gelmesi lazım” dedi.

İskenderun Belediyespor´un Kulüp Başkanı Levent Duman, Belediye Spor Koordinatörü Levent Erköse, Teknik Direktör Mehmet Kurt, yardımcısı Zeyni Özdemir, ile şampiyon takımın futbolcuları İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret etti. “Bu takım daha iyi yerleri hak ediyor” diyen Yılmaz, futbolun ekonomik güce dalayı bir spor olduğuna dikkat çekti.

“İş dünyasını biraraya getirebiliriz”
Yılmaz, takımın profesyonel lige çıkması gerektiğini de ifade ederek, ticaret erbabı ve işadamlarının bu amaçla biraraya getirilmesine öncülük yapabileceklerini söyledi. Yılmaz, şunları kaydetti: “Takıma sahip çıkılması noktasında Ticaret erbaplarını bu şehre gönül veren iş adamlarını bir araya getirilmesinde öncülük yapabiliriz. Bu konuda zaten girişimlerimiz de var. İskenderun Belediye sporu bir an önce profesyonel lige çıkarmamız lazım.”
Ziyarette oyunculara ve takım yönecilerine birlikte hareket etme önerisinde de bulunan Yılmaz, “Benim sizlerden ricam takımın değerini düşürmeyin, birlikte takım ruhu ile hareket edin, birlikteliğinizi devam ettirmeniz durumunda eminim başarı da beraberinde gelecektir”diye konuştu.

Duman: Birlikte hareket edilmeli
İskenderun Belediyespor´un Kulüp Başkanı Levent Duman da ziyarette, verilen desteklere teşekkür ederek, takıma sahip çıkılması konusunda birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11000,26%6,06
  • DOLAR

    41,32% 0,06
  • EURO

    48,67% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4889,00% 0,10
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00