Tarih: 18.10.2018 10:35

Binnur Kaska sergisi galeride

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

İskenderun Belediyesi tarafından farklı amaçlarla ofis olarak değerlendirilen Belediye Sanat Galerisi resim sergisine evsahipliği yaptı.
Yağlıboya çalışmalarından oluşan sergiyi Belediye Başkan Yardımcısı Halim Öztaş, sanatseverler ve dostlarıyla birlikte gerçekleştiren ressam Binnur Kaska, Türkiye´nin çeşitli merkezlerinde yaklaşık 50 karma sergiye katıldığını belirtti. İlk kişisel sergisini İskenderun´da gerçekleştirdiğini kaydeden Kaska, sanatseverleri 19 Ekim´e kadar çalışmalarını izlemeye davet etti.
Açılış öncesinde ‘anlamlı bir sergiyi´ İskenderun´da açmaktan mutlu olduklarını kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Halim Öztaş, serginin açılmasında emeği geçenleri kutladı. Öztaş, belediye olarak kadınlara yönelik sosyal çalışmalar hakkında da bilgi vererek, “Belediye olarak sanata ve sanatçıya her zaman büyük önem veriyoruz. Düzenlediğimiz el sanatları kursları ile birçok bayan kursiyerimize çeşitli eğitimler veriliyor. Bu kurslarımızda çok yetenekli kursiyerlerimiz yetişiyor. Sizlerde böylesine güzel ve anlamlı bir sergiyi kentimizde açtığınız için teşekkür ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —