Beylikdüzü´nden Hatay´a dayanışma ziyareti

İstanbul´a bağlı Beylikdüzü ilçe belediye başkanı Mehmet murat Çalık, Hatay´ın farklı yerleşimlerinde yaşanan yangınların yarattığı hasarı incelemek ve verilecek katkıyı başlatmak üzere Hatay´a geldi. Çalık, “Hatay´ın yara

GÜNCEL 12.11.2020 19:48:25 0
Beylikdüzü´nden Hatay´a dayanışma ziyareti

“Beylikdüzü´nün güçlü dayanışma ruhuyla medeniyetler şehrimiz Hatay´a geldik. Hatay‘ın yaralarını birlikte sarmak için elimizden geleni yapmaya hazırız” diyen, Belen ve Antakya´da ziyaret ve temaslarda bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, Cuma günü de Arsuz´da Belediye Başkanı Asaf Güven´i ziyaret ederek, 9 Ekim´deki yangında hasar gören bölgede incelemeye katılacak.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da Hatay´a gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Zeybek, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar ve Beylikdüzü Belediyesi yöneticileri yer aldı.

Lütfü Savaş, ziyaret sonrası Hatayspor Store mağazasının yeni şubesinin açılışını İstanbul´dan gelen konukları ile birlikte gerçekleştirdi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11000,26%6,06
  • DOLAR

    41,32% 0,06
  • EURO

    48,67% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4889,00% 0,10
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00