İskenderun/SES
Konserin, Expo kapsamında düzenlendiği ifade edildi. Atatürk anıtı Alanında düzenlenecek konserde Türk pop müziği şarkıcısı Berkay, sahne aldı. konsere katılanlar, Berkay´ın bazı şarkılarına da eşlik ederek, şarkıları birlikte söyledi.
Konser sonrası Hatay Milletvekili Suzan Şahin ve Hatay Büyükşehir Belediyesinden (HBB) Genel Sekreter Yardımcıları İhsan Çakar ve Taygun Cantürk, Berkay´a çiçekle teşekkür etti. Coşku dolu ve eğlenceli konserleri özlediklerini belirten milletvekili Şahin, yeni yılın öncelikle sağlık getirmesini diledi.
K. Doğulu Antakya´da konser verecek
Türk pop müziği şarkıcısı Kenan Doğulu da, Expo Yeni Yıl konseri kapsamında Antakya´da sahne alacak. Şarkıcı Kenan Doğulu, 31 Aralık gecesi saat 21.30´da Antakya Expo alanındaki amfi tiyatroda sahne alacak ve şarkılarını katılımcılar için seslendirecek.
16663,31%2,50
43,43% 0,12
52,03% 0,02
7570,15% 0,55
12847,90% 0,00