Belen´de ‘sosyal denge´ sözleşmesi imzalandı

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül: Her zaman emekten yana olduk.

EKONOMI 17.06.2020 15:18:44 0
Belen´de ‘sosyal denge´ sözleşmesi imzalandı

Belen Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sendikası arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Belediye başkanlık makamında düzenlenen imza törenine, Belediye Başkanı İbrahim Gül, Türk Yerel Hizmet-Sen Hatay Şube Başkanı Bahtiyar Şahin, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ferdi Ölmez ve sendika yöneticileri katıldı.

Belediye Başkanı İbrahim Gül imzaların atılmasının ardından, Türk Yerel Hizmet-Sen Hatay Şube Başkanı Bahtiyar Şahin´e ve memur çalışanlarımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Her zaman emekten yana olarak, göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız güzel hizmetlerin mimarları olan personellerimizin, tüm haklarını eksiksiz bir şekilde vermenin mutluluğu içerisindeyim” dedi.

Çalışanlara daha yüksek oranda bir sözleşmeyi arsu ettiklerini de sözlerine ekleyen Gül, şöyle konuştu: “Ekonomik şartlarımız da ortada, buna rağmen personellerimize ödemelerimizi eksiksiz yapmanın huzuru içerisindeyim. Yaptığımız ‘Sosyal Denge Sözleşmesi´ memur personellerimize hayırlı uğurlu olsun.”

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30