Tarih: 26.05.2017 10:31

Belen Kaymakamlığı: 10-Arsuz Belediye: 1

Facebook Twitter Linked-in

 

İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Uğur Şahin, İsmail Çetin ile Semih Tolungüç yönetti. Karşılaşmada, Belen Kaymakamlığı Spor´un gollerini Burhan Şimşek (2), Fatih Güler (2), Hamit Kızıl (2), Tufan Eker (2), Hüseyin Karataş, ile Yasin Toprak attı. Arsuz Belediye Spor´un tek golü de M. Ali Arıtaner´den geldi. Maçta, Tugay Ekenel de penaltı atışını gole çeviremedi. Belen Kaymakamlığı Spor, 33. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu A Grubunda ikinci galibiyetini elde ederek puanını 6´ya çıkarttı.
Tiryaki İletişim Spor da, Şarkkonak Spor´u 2-0 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden İsmail Çetin, Uğur Şahin ile Ahmet Tunahan Öztürk´ün yönettiği ve İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan maçta Tiryaki İletişim Spor´un gollerini Orhan Bal ile Onur Yıldırım attı. Turnuvanın A grubunda mücadele eden Tiryaki İletişim Spor, 2. galibiyetinin ardından puanını 6´ya yükseltti.

Biçer Beton farklı yendi: 8-0
Erzin Spor da, TCDD İskenderun´u 4-2 mağlup etti. Hasan Ali Dörtkaş, Mustafa Uğur Aytaş ile M. Hanifi Korkmaz´ın yönettiği karşılaşmada Erzin Spor´un gollerini Ömür Konukmen (2), Oğuzhan Karadeniz ile Alper Çelen aarken, TCDD İskenderun´un gollerini de Volkan Alkan ile Hakan Şahin kaydetti. Bu sonuçla Erzin Spor, puanını 4´e çıkardı.
Turnuvanın B gurubunda oynayan Dörtyol Tarım Müdürlüğü futbol takımı ise İskenderun Esen Spor´u 2-0 mağlup etti. Hakemler Uğur Şahin, Murat Ayhan ile Oğuz Yücel Arslan´ın yönettiği maçta, Dörtyol Tarım Müdürlüğü takımının gollerini Enis Öztürk ile İbrahim Şahin attı. Dörtyol İlçe Tarım, 6 puanve gol averajı ile ikinci sırada bulunuyor.
Aynı gurupta mücadele eden Biçer Beton, Ali Kemal Ziroğlu İlkokulu Spor´u her iki yarıda atılan gollerle 8-0 mağlup etti. Hakemler Onur Parlak, Enes Çolak ile Burak Zengin´in yönettiği maçta Biçer Beton Spor´un gollerini İbrahim Gündüz (3), Fadıl Uysal (2), Sem Şanlı, Murat Çetin ile Naci Öksüz attı. Biçer Beton 6 puan ile grubunda liderliğini sürdürüyor.

Antakya´daki maçlarda hangi sonuçlar alındı?
Antakya Nazım Koka Halı Sahası´nda aynan maçlarda da şu sonuçlar alındı:
Keleş Aile Derneği: 4-Sasunlu Yemekçilik-Reyhanlı: 4, Diril Kardeşler Tic.:3-Dom Toplulukları: 5, Zülüflühan Veteranlar: 8-HBB Çevre Koruma Dairesi Başk.:3.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —