Sadet Berkyürek/İskenderun
Biz Türkiye için bir kader birliği yaptık. Bu birinci raund gerçekten. Belediyelerle geldiler, belediyelerle gitsin istiyoruz” dedi.
İyi Parti ilçe yönetiminin de katıldığı ‘birlik ve dayanışma´ kahvaltısında konuşan milletvekili Şahin, İskenderun´un beş yıldır iktidarla aynı partiden seçilen bir belediye başkanı tarafından yönetilmesine karşın halkın, iktidarın kente yatırım yapması gibi ciddi beklentisinin karşılanmadığını söyledi. Milletvekili Şahin´e göre iktidar ve partilisi belediye yönetimi İskenderun´da taş üstüne taş koymadı.
İskenderun´da stadyumundan yollarına, kütüphanesine, çocuk oyunlarına kadar eksikliklere dikkat çeken, kültürel boşluklara işaret eden milletvekili Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü: 'İskenderun bu şekilde yönetilmeyi hak etmiyor. Şahutoğlu, İskenderun´un hak ettiği hizmeti vermek için aday. İskenderun için artık yeter, hakkettiği hizmeti almalı. Hem de ayrıştırılmadan, ötekileştirilmeden.”
9078,43%-1,59
38,47% -0,04
43,61% -0,24
4005,10% -1,59
6629,81% 0,00