“Belediyelerle geldiler, belediyelerle gitsin istiyoruz”

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Millet İttifakı ile Türkiye için bir kader birliği yapıldığını belirterek, “Tüm dileğimiz 31 Mart günü, 1 Nisan sabahı bahara uyanmak ve Yılmaz Şahutoğlu´nu bu şehrin belediye başkanı görmek.

SİYASET 11.02.2019 11:12:42 0
“Belediyelerle geldiler, belediyelerle gitsin istiyoruz”

Sadet Berkyürek/İskenderun
 Biz Türkiye için bir kader birliği yaptık. Bu birinci raund gerçekten. Belediyelerle geldiler, belediyelerle gitsin istiyoruz” dedi.
İyi Parti ilçe yönetiminin de katıldığı ‘birlik ve dayanışma´ kahvaltısında konuşan milletvekili Şahin, İskenderun´un beş yıldır iktidarla aynı partiden seçilen bir belediye başkanı tarafından yönetilmesine karşın halkın, iktidarın kente yatırım yapması gibi ciddi beklentisinin karşılanmadığını söyledi. Milletvekili Şahin´e göre iktidar ve partilisi belediye yönetimi İskenderun´da taş üstüne taş koymadı.
İskenderun´da stadyumundan yollarına, kütüphanesine, çocuk oyunlarına kadar eksikliklere dikkat çeken, kültürel boşluklara işaret eden milletvekili Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü: 'İskenderun bu şekilde yönetilmeyi hak etmiyor. Şahutoğlu, İskenderun´un hak ettiği hizmeti vermek için aday. İskenderun için artık yeter, hakkettiği hizmeti almalı. Hem de ayrıştırılmadan, ötekileştirilmeden.”

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19