Belediyelerin spora ilgisi sürüyor

Siyasi kadroyarla yürütülen belediyelerın spora ilgisi sürüyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi´nin ardından Payas Belediyesi de spor kulübünün yönetimini oluşturacak.

SPOR 10.06.2019 10:23:04 0
Belediyelerin spora ilgisi sürüyor

Orhan Yıldız/İskenderun

TFF Spor Toto 3. Liginde mücadele eden Payas Spor´a belediye desteği gelecek. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan´ın, yeni yönetim oluşturarak Payas Spor´a katkı vermeyi sürdüreceği belirtildi. Bu ay içerisinde yapılması planlanan genel kurulla oluşturulacak Payas Spor kulübü yönetiminin, takımın profesyonel lige çıkması için çaba harcayalağı ifade ediliyor. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan´ın gelecek sezon için Payas Spor´a destek vereceği, Payas Spor´un profesyonel lige çıkması için imkanları kullanılacağı belirtildi. Payas yöresinde de konuşulan bu yaklaşımla Payas Belediye Başkanı Bekir Altan´ın girişimiyle genel kurulda oluşturulacak yeni yönetim kurulu, profesyonel ligi çıkmak için çalışmalarına başlayacak.

Dörtyol´da spora iş insanı katkısı
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Dörtyol Belediye Spor´u daha iyi yerlere taşınabilmezi icin de çalışma başlatıldı. yöredeki spor insanlarıyla biraraya gelen Dörtyollu iş insanı Osman Çevik, 'Arkadaşlarımla birlikte hazırlık toplantısı yaptık. Arkadaşlarımızın da desteğiyle Dörtyol Belediye Spor´u iyi günler bekliyor' değerlendirmesinde bulundu. Çevik´in, Dörtyol Belediye Spor´ başkanlığını üstlenmesi bekleniyor.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,28% -0,05
  • EURO

    48,42% -0,08
  • GRAM ALTIN

    4843,10% -0,04
  • Ç. ALTIN

    7890,79% 0,00