Belediyeden sınıra 8 araç

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü tehlikeye sokacak, tehdit edecek her türlü oluşumun dün olduğu gibi bugün de karşısında olduklarını belirtti.

İSKENDERUN 8.02.2018 09:41:45 0
Belediyeden sınıra 8 araç

Berkay Arıkan/İskenderun

 Dingil, belediyenin envanterinde bulunan 4 kamyon, 1 minibüs, 2 Isuzu kamyonet, 1 pikap ve lojistik malzemeleri, destek olmak amacıyla sınırda görevli askeri birliklere gönderdiklerini söyledi. İskenderun Belediyesi, daha önce de sınıra 4 kamyon, 1 lobet, 1 greyder, 1 ekskavatör, 1 kamyonet ve 1 pikap göndermişti.
İskenderun Belediye Başkanı Dingil, 'Milletimiz yıllarca kahramanlık destanları yazmış, özgürlüğünden biran olsun taviz vermemiştir. Afrin bölgesine başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı yüzlerce yıldır sürmüş olan bağımsızlık mücadelemiz ve arzumuzun en büyük kanıtlarından biri olmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin´e düzenlediği Zeytin Dalı harekatı barışı ve huzuru temsil ediyor. Türk milleti tarih boyunca barışın sembolü olmuştur. Bizler de belediye olarak sürekli valimizle, kaymakamlarımızla komutanlarımız ile istişare halindeyiz. İstişareler sonucunda bölgede ihtiyaç duyulan iş makinelerimizi, sınıra askeri birliklere destek olmak amacı ile gönderdik. Her zaman olduğu gibi Zeytin Dalı Harekâtı´nda da dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Şanlı ordumuzu Allah muzaffer kılsın' açıklamasını yaptı.

Anahtar Kelimeler: Belediyeden sınıra araç

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,28% -0,05
  • EURO

    48,42% -0,08
  • GRAM ALTIN

    4843,10% -0,04
  • Ç. ALTIN

    7890,79% 0,00