Belediye´den Kuran kursu

İskenderun Belediyesi´nin, İlçe Müftülüğü ortaklığıyla açtığı Kuran Kursu´nun Sarıseki Sosyal tesislerinde ilçe müftülüğünde görevli hocalar tarafından verildiği belirtildi.

27.07.2017 10:40:16 0
Belediye´den Kuran kursu

 

İskenderun belediyesi´nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hizmet faaliyetlerinin yanında, sosyal belediyecilik faaliyetleri açısından da yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, “Belediyemiz, yaz tatilinde çocukları unutmadı. Okulların kapanmasının ardından Belediyemiz, İlçe Müftülüğü ile birlikte hareket ederek çocuklara yaz Kur´an kursu eğitimleri verilmeye başlandı. Çocukların yoğun ilgi ve katılımlarıyla gerçekleştirilen kurslar hafta içi belirlenen program çerçevesinde veriliyor” dedi.
Kur´an-ı Kerim kurslarının ilçe Müftülüğü´nden gelen kadın ve erkek hocalar tarafından verildiğini de ifade eden Başkan Dingil, kursların 08-12 yaş grubuna verildiğini, kuran kursu yanında din eğitiminin de verildiğini kaydetti.

Anahtar Kelimeler: Belediye Kuran kursu

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19