Belediyeden Kadın Dayanışma Evi projesi

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, kadınlara yönelik başlattığı “Kadın Dayanışma Evi” projesinde sona gelindiği belirtti.

GÜNCEL 12.03.2020 10:44:54 0
Belediyeden Kadın Dayanışma Evi projesi

Antakya/SES 

Aşağıokçular Mahallesinde inşa edilen ‘Kadın Dayanışma Evi´ yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Güzel´e Defne Belediyesi Meclis Üyeleri de eşlik etti.
Kadın Dayanışma Evi çalışmalarında sona gelindiğini ve kısa süre içerisinde açılışını gerçekleştirmeye hazırlandıklarını ifade eden Başkan Güzel; “Toplumuzun can damarı kadınlarımıza her alanda destek olabilmek adına hayata geçirdiğimiz Kadın Dayanışma Evi projemiz ile kadınlarımıza hukuksal, psikolojik destek ve çeşitli konularda eğitim hizmetleri vermeyi ve aynı zamanda meslek edinip üretime katılmalarına yardımcı olmayı hedefledik. Aşağıokçular Mahallemizde yapım çalışmalarını tamamladığımız Kadın Dayanışma Evimizi çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştireceğimiz açılış ile hizmete sunacağız. Tüm kadınlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,28% -0,05
  • EURO

    48,42% -0,08
  • GRAM ALTIN

    4843,10% -0,04
  • Ç. ALTIN

    7890,79% 0,00