Belediyeden hasta yatağı hibesi

Belen Belediyesi Halka Hizmet Merkezi´ne iletilen talep üzerine yaşamını yatağa bağlı olarak sürdüren hastaya ihtiyacı hasta yatağı hibe edildi.

8.12.2017 11:45:17 0
Belediyeden hasta yatağı hibesi

 

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Ötençay mahallesinde ikamet eden Nazik Vural´a hasta yatağını ziyaret ederek teslim etti. Ziyarete Şenbük Mahalle Muhtarı Talip Vurucu, Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Solmaz, Belediye Meclis Üyesi Halil Polat da katıldı.
Nazik Vural´ın bundan sonra yaşamını daha iyi şartlarda sürdürme olanağına kavuştuğunu belirten Başkan Vurucu, yaşlı, hasta, kadın ve çocukların daima yanlarında olduğunu dile getirdi. Yardım başvurularının doğrudan ya da telefonla yapılabileceğini kaydeden Başkan Vurucu, hasta yatağı talebinin de merkezlerine ulaştığını hatırlattı. Vurucu, “Belediyemiz Halka Hizmet Merkezine gelen talep üzerine birim çalışanlarımızın yaptığı incelemelerin ardından böyle bir talep olduğunu öğrendim. Yatalak olarak yaşamını sürdüren ve özelliksiz bir yatakta sırt ağrısı çeken Nazik Vural´a yardım elini uzatarak hasta yatağı hibe ettik” dedi.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19