Belediyeden çocuk şenliği

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, öğrenciler için geçen hafta başlayan ve pazartesi günü sona erecek ara yıl tatili kapsamında çocuklara yönelik şenlik düzenlediklerini belirtti.

GÜNCEL 23.11.2019 09:51:59 0
Belediyeden çocuk şenliği

İskenderun/SES

 Tosyalı, çocuk şenliğinin, yarın (24 Kasım Pazar) saat 14.00-16.00 arasında Atatürk Anıtı Alanında yapılacağını belirtti ve çocukları şenliğe katılmaya davet etti.
Çocuk şenliğinin, şölen havasında yapılacağını ifade eden Tosyalı, şenlikte yüz boyama etkinliği, bebek emekleme yarışması, matrak oyunu, yavaş bisiklet sürme, ip atlama, top sektirme, dart ve boccee oyunu ile mini konser ve down sendromluların dans gösterisinin yer alacağın kaydetti.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, şenlikte, Kızılay´ın uçurtma hediye edeceğini, Halk Eğitim Merkezinin ebru çalışması yapacağını, millî eğitim müdürlüğünün de balon dağıtacağını, belediyenin isen rüzgârgülü dağıtımı yapacak. Etkinliğe katılacaklara Kızılay tarafından kavurma da ikram edilecek.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10719,61%0,95
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    46,51% 0,44
  • GRAM ALTIN

    4314,38% 0,95
  • Ç. ALTIN

    6927,74% 0,04