"Belediye birilerine değil, millete hizmet edecek"

Öntürk, Hatay’ın yolu, altyapısı ve suyu ile ilgili sorunları kısa sürede bitireceklerini ve kenti kırsal mahalleleri ile birlikte kalkındıracaklarını söyledi.

SİYASET 22.03.2024 14:41:00 0

"Belediye birilerine değil, millete hizmet edecek"

İskenderun/SES
31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kaldığını anımsatan Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ın yolu, altyapısı ve suyu ile ilgili sorunları kısa sürede bitireceklerini ve kenti kırsal mahalleleri ile birlikte kalkındıracaklarını söyledi.  


Altınözü Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen iftarda konuşan Öntürk, "Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Hatay’da konut, yol, su, altyapı dahil tüm çalışmalar sürüyor. Ancak bu çalışmalara ayak uyduramayan bir HBB yönetimi var. Tek bildikleri HADO, EXPO yapmak. HADO’da faaliyet yok. EXPO’da faaliyet yok. Kentin kaynaklarının nereye gittiği belli değil. 1 Nisan’da bizim yönetimimizde bu belediye birilerine değil, millete hizmet edecek. Hatay’ın ne sorunu varsa çözeceğiz” diye konuştu.
Öntürk, hizmetin sürmesi, gerçek belediyeciliğin Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde başlatılması için Altınözü Belediye Başkanlığında adayları Rıfat Sarı’ya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine destek verilmesini istedi. İftara, AKP Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, MHP Hatay İl Başkanı M. Fevzi Altay, Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, AKP Seçim Koordinasyon Başkanı Ahmet Atıç, muhtarlar ve muhtar adayları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, kanaat önderleri de katıldı.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10545,91%0,56
  • DOLAR

    40,58% 0,01
  • EURO

    46,92% 0,10
  • GRAM ALTIN

    4342,83% 0,07
  • Ç. ALTIN

    6952,68% 0,00