Belediye Spor yenişemedi: 0-0

Bölgesel Amatör Ligi

SPOR 7.02.2019 11:05:03 0
Belediye Spor yenişemedi: 0-0

Orhan Yıldız/İskenderun

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, sahasında konuk ettiği ve gurubun son sırasında bulunan 1970 Hisar Spor´la 0-0 berabere kaldı ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.
İskenderun Beş Temmuz Stadına oynanan karşılaşmayı hakemler Utku Doğan, Selçuk Gökgöz ve Kübra Çetinkaya yönetti. Puan cetvelinin son sırasında bulunan ve ligde 1 puanı bulunan 1970 Hisar Spor, İskenderun deplasmanından puan aldı. İskenderun Belediye Spor futbolcular, rakipleri karşısında buldukları fırsatları gole çeviremedi. Bu sonuçlan İskenderun Belediye Spor ligdeki puanını 22´ye, 1970 Hisar Spor da 2´ye yükseltti.
Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla iki takım arasında yer yer kavga yaşandı. Kavgada iki takımdan da birer futbolcu yaralandı.
Karşılaşmayı ´cumhur ittifakı´nın adayı AKP´li İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı da izledi. Karşılaşmayı izleyen ve İskenderun Belediye Spor´a destek olan Tosyalı, 'İskenderun´da spora her türlü desteği vereceğim' açıklamasını yaptı. Takımın amigoları Metin Bağış ve Nihat Demircan da Tosyalı´ya kulübün atkısını hediye etti.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30