Belediye personeline işgüvenliği eğitimi

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Belediyeler Birliği işbirliği ile HBB personeline ‘İş Sağlığı ve Güvenliği´ eğitimi verildi.

GÜNCEL 30.06.2018 09:52:05 0
Belediye personeline işgüvenliği eğitimi

Antakya/SES

 İSG uzmanı Eshap Özden Topçil tarafından verilen eğitim, Antakya´daki HBB Meclis Salonunda gerçekleşti.
HBB personelinde iş güvenliği bilincini oluşturmak ile yasal hak ve sorumluluklar konular hakkında katılımcılara bilgi veren Topçil, personellerin güvenli bir çalışma ortamlarında daha verimli çalışabileceklerini ifade etti. İş kazalarını azaltmak ve karşılaşılan risklere karşı alınması gereken tedbirlere hakkında da bilgi veren Topçil, düzenlenen seminer ve eğitimlerle iş güvenliği konusunda personellerin daha bilinçli bir şekilde çalışmalarına devam edebileceğini kaydetti.
HBB´den yapılan açıklamaya göre, HBB Eğitim Şube Müdürü Ömer Hamali de 'Hatay Büyükşehir Belediyesi personelinin eğitimli ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak için bu eğitim oldukça önemli. Verilen eğitimlerle çalışanların can güvenliği sağlanmak, personellerin yaşam standartlarını yükseltmek ve burada öğrendiklerini normal hayatlarına da uygulamalarını sağlamaktır” değerlendirmesini yaptı.

Anahtar Kelimeler: Eshap Özden Topçil

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10737,21%-0,06
  • DOLAR

    40,67% 0,08
  • EURO

    46,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    4308,19% 0,21
  • Ç. ALTIN

    6915,25% -0,19