Belediye, kampı sürdürüyor

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden İskenderun Belediye Spor, yeni sezon öncesinde kamp çalışmaları teknik direktör Mehmet Kurt yönetiminde sürdürüyor.

SPOR 17.08.2018 11:07:24 0
Belediye, kampı sürdürüyor

Orhan Yıldız/İskenderun


Kampta sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlanan İskenderun Belediye Spor´un ziyaretçilerini de ağırlıyor. kentte faaliyet gösteren İkram Künefe sahibi Hüseyin Kaya, İskenderun Belediye Spor´un kamp yaptığı tesislerde ziyaret edip, baklava ikram etti.

Dingil: Spora sahip çıkmalıyız
skenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
Başkan yardımcıları ve belediyede görevli müdürlerle birlikte düzenlediği basın toplantısında konuşan Seyfi Dingil, ”İskenrderun Belediye Spor´a sahip çıkmalıyoz. Takım amatör ligdeydi. Şampiyon olduk. Şimdi BAL ligindeyiz. Stad yenileniyor. Takıma herkesin sahip çıkması gerekiyor. Bu konuda herkese büyük görevler düşüyor. Kentin takımına sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler: Seyfi Dingil

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11000,26%6,06
  • DOLAR

    41,32% 0,06
  • EURO

    48,67% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4889,00% 0,10
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00