 
    Orhan Yıldız/İskenderun
Hatay Amatör Küme Ligi maçları çeşitli kentler ve farklı gruplarda oynanan maçlarla sürüyor. 
Hatay Amatör Küme U-17 Gençler Liginde mücadele eden İskenderun Belediye Spor, aynı kent takımı olan İskenderun Kartal Spor´u 3-0 mağlup etti. 
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Hakan Özpınar, Oğuz Yücel Aslan ve Erkan Yalçın yönetti. Karşılaşmada İskenderun Belediye Spor´u galibiyete taşıyan golleri Cuma Coşkun (2) ve Eyüp Ordulu attı.
Hatay Süper Amatör Ligi
Hatay Süper Amatör Ligi maçlarına da devam edildi. 
İskenderun´da oynanan maçta, Körfez İskenderun Spor, sahasında konuk ettiği Reyhanlı Belediye Spor´a 2-1 yenildi. 
İskenderun Beş Temmuz Stadında oynanan Körfez İskenderun Spor-Reyhanlı Belediye Spor maçını Hatay bölgesi hakemleri Erhan Kaya, Ahmet Fındık ve Ahmet Yapıcı yönetti. Karşılaşmada Reyhanlı Belediye Spor´un gollerini 69. dakikada Mahmut Kerezan ile 80. dakikada Hammed Hammedi attı. Körfez İskenderun Spor´un golünü ise 27. dakikada penaltıdan Sercan Avcı kaydetti.
Bu sonuçla Reyhanlı Belediye Spor, ligdeki puanını 29´a yükseltip grup liderliğini sürdürdü. Körfez İskenderun Spor´un ligdeki puanı ise 24.
10837,30%-0,31
41,99% 0,17
48,60% 0,06
5447,06% 0,32
9006,14% 0,00