Bebek hediyesi belediyeden

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında doğacak ve yeni doğan 13 bebek için hazırladığı armağanla ailelerin konuğu oldu.

17.06.2017 07:26:17 0
Bebek hediyesi belediyeden

 

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, eşi Yüksel Vurucu ile gerçekleştirdiği ziyaretlerde ailelerle bir araya geldi. Anne adaylarına iyi dileklerde bulunan Başkan Vurucu ve eşi, annelere; puset, battaniye ve bebek çantasından oluşan armağan seti verdi.
Sağlık kurumlarından alınan bilgi doğrultusunda yeni doğan ziyareti ve armağan seti hazırlığı planlanan Belen Belediyesi´nin ‘hoş geldin bebek´ projesi kapsamında son ziyaret muhtar Mehmet Doğru´nun da katılımıyla Kömürçukuru Mahallesine gerçekleşti.
Belen Belediyesi´nden projeye ilişkin yapılan yazılı açıklamada “Hoş geldin Bebek projesi kapsamında yapılan programda ailelerle buluşan Başkan Vurucu ve eşi, anne ve anne adaylarına iyi dileklerde bulunarak bebeklerin vatana millete hayırlı evlatlar olarak yetişmeleri temennisinde bulundu. Gidilen ailelerle yapılan sohbetlerde hayır duaları da alan Başkan Vurucu, yeni doğan bebeklere yönelik bu projenin devam edeceğini ifade etti” denildi.

Anahtar Kelimeler: Bebek hediyesi belediyeden

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10743,2%1,17
  • DOLAR

    40,66% 0,07
  • EURO

    46,42% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4305,31% 0,14
  • Ç. ALTIN

    6928,30% 0,00