Başkan Savaş´tan ´dolandırıcılık´ uyarısı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son günlerde bazı kişi ya da kişilerce Hatay Büyükşehir Belediyesi adına para toplandığı haberleri ile ilgili bir açıklama yayımladı.

GÜNCEL 6.05.2020 22:36:48 0
Başkan Savaş´tan ´dolandırıcılık´ uyarısı

Yaptığı açıklamada son günlerde belediyeye gelen ihbarlardan dolayı hemşehrilerinin dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olması gerektiğini ifade eden Başkan Savaş, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.

Kötü niyetli kişilerin Covid-19 salgınını bahane edip belediye ve yöneticileri adına para topladıklarını belirterek vatandaşları aradıklarını ifade eden Başkan Savaş, yapılan bu tarz aramalara karşı Hatay halkının dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Kendisinin ve Hatay Büyükşehir Belediyesi yöneticilerinin adını kullanarak para talep eden kötü niyetli kişi ya da kişilere itibar edilmemesini isteyen Başkan Savaş, yasal olmayan yollarla haksız kazanç elde etmek isteyen kişi ya da kişiler hakkında hukuki sürecin başlatılacağını da ifade etti.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,32% 0,08
  • EURO

    48,48% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4843,95% 0,33
  • Ç. ALTIN

    7896,98% 0,73