Soytürk: Başarı elde etmenin kuralları var

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, ´Halk ile buluşma ve eğitim istişaresi´ toplantısı düzenledi. Toplantının, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün valiliklere gönderdiği genelge ile bu genelge doğrultusunda Ha

İSKENDERUN 7.03.2018 10:30:59 0
Soytürk: Başarı elde etmenin kuralları var

 

İskenderun´un Denizciler mahallesindeki Gübretaş Ortaokulunda, Kaymakam Soytürk başkanlığında yapılan toplantıya, İskenderun Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç, milli eğitim şube müdürü Ali Haytaz, okul yöneticileri, okul aile birliği başkanları da katıldı. Kaymakam Soytürk, okulda yaptığı inceleme sonrası, toplantıyı başlattı.

Soytürk, katılımcılarla fikir alışverişinde bulundu, mahalledeki okulların sorun ve ihtiyaçları, öğretmen-öğrenci-veli arasındaki iletişimi, dersliklerin durumu ve haricen sunulan kurs hizmetleri ile okulun başarı ortalaması hakkında bilgi de aldı. Denizciler Gübretaş Ortaokulu Müdürü Adem Kesik´in, okulun genel durumu ve eğitim hizmeti hakkında bilgiverdiği toplantıda, mahalledeki diğer okulların yöneticileri de okulları hakkında bilgi sundu.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, başarı elde etmenin altın kuralları olduğunu belirten Soytürk, “Herkes kadar çalışırsak herkes gibi oluruz. Herkesin çalıştığından fazla çalışmalıyız ki herkesten farklı olup, fark yaratabilelim. Hiçbir başarı tesadüf değildir ve her başarının arkasında sistemli bir çalışma disiplini vardır' dedi.

Eğitimde çıtayı yükseltmek ve başarı ortalamasında daha üst seviyelere ulaşmak için neler yapılabileceği hakkında eğitimcilerle görüşen Soytürk, eğitimin önemli olduğunu kaydetti. Denizciler Gübretaş Ortaokulu öğrencileri tarafından yapılan Çanakkale ruhu ile 15 Temmuz ruhunun resmedildiği tablo da, okul müdürü Kesik tarafından, kaymakam Soytürk´e hediye edildi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10951,27%1,05
  • DOLAR

    42,05% 0,21
  • EURO

    48,54% -0,21
  • GRAM ALTIN

    5445,35% 0,29
  • Ç. ALTIN

    9041,14% 0,39