Baro´da görev bölümü

Hatay Barosu´nun 14 Ekim´de gerçekleştirilen genel kurulunda Av. ekrem Dönmez başkanlığındaki yönetimi, mazbatasını törenle teslim aldı.

GÜNCEL 18.10.2018 10:37:22 0
Baro´da görev bölümü

İskenderun/SES

Mazbata tesliminin ardından gerçekleştirilen görev bölümünde Başkan Yardımcılığına Av. Sevinç Çakıcı, Genel Sekreterliğe Av. Asena Aslan Şener, Saymanlığa Av. Mehmet Ezer getirildi.
Antakya Adliyesi´nde dün yapılan, Hatay Barosu yönetim kurulu, disiplin kurulu, Denetleme kurulu ve TBB delegeleninin katıldığı törende mazbatayı Ağır Ceza Mahkemesi üyesi Hatay Antakya 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Aytekin Çağlar Turan teslim etti.
Kurullara seçilen üyelerin huzurunda gerçekleşen mazbata töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Ekrem Dönmez; Hatay Barosu´nun her dönemde olduğu gibi bu dönemde de kendisine yaraşır ve yakışır şekilde seçimlerini gerçekleştirdiğini ifade ederek, seçilen tüm üyelere çalışmalarında başarılar diledi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10951,27%1,05
  • DOLAR

    42,05% 0,21
  • EURO

    48,54% -0,21
  • GRAM ALTIN

    5445,35% 0,29
  • Ç. ALTIN

    9041,14% 0,39