Balıkçı barınağında polis kontrolü

Balıkçı barınağında polis kontrolü

İskenderun'da polis Balıkçı Barınağında yaptığı bir saatlik kontrolde uyuşturucu madde ele geçirdi, çeşitli suçlardan aranan 3 kişi ile 3 şüpheli gözaltına alındı.

İskenderun/SES

"Hatay Valiliği'nden yapılan 'basın bilgi notu' açıklamasında şunlara yer verildi: "Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında İskenderun Sahil Balıkçı Barınağı'nda 26.12.2022 günü 21.00-22.00 saatleri arasında yapılan uygulamada; 109 şahıs, 84 tekne, 2 araç ve 5 motosiklet kontrol edilmiştir. 1 uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan, 1 fezleke firarisi, 1 yoklama kaçağı, 3 aranan şahıs olmak üzere toplamda 6 şüpheli yakalanmıştır. Yapılan uygulamada 3 gram uc ele geçirilmiştir."

Aranan 2 kişi tutuklandı

İskenderun'da polisin çeşitli suçluların aranmasına yönelik yaptığı çalışmada da 4 kişinin yakalandığı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamasında "Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 26.12.2022 tarihinde İskenderun Çay Mahallesi'nde meydana gelen yağma, dolandırıcılık, fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama olayının şüphelilerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında M.B. ile İ.D. İskenderun sahilinde yaya olarak, B.S. ile E.Y. 33... plakalı araç içerisinde yakalanmıştır. Şahısların yapılan üst aramasında 1 adet cep telefonu ve 1.500 TL nakit para ele geçirilmiştir. Adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınan şahıslardan M.B. ile İ.D. tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir" ifadesine yer verildi.
 



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00