Bakan Yerlikaya: Gelişmeleri takip ediyoruz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve valilik Hatay Kırıkhan'da meydana gelen depremin ardından gelişmeleri takip ettiklerini belirtti. Kaymakam Demiryürek, Sarıseki'de 2. kattan atlayan bir kişinin yaralandığını bildirdi.

HATAY 9.11.2023 06:57:00 0
Bakan Yerlikaya: Gelişmeleri takip ediyoruz

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hatay İli Kırıkhan ilçesinde 4,8 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına devam etmektedir. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" ifadelerini kullandı.

Valilik: Olumsuzluk yaşanmadı

Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada ise “İlimizde saat 05.32'de yaşanan Kırıkhan merkezli 4.8 büyüklüğündeki depremde herhangi bir olumsuz durum meydana gelmemiştir. Gelişmeler ekiplerce hassasiyetle takip edilmektedir” denildi.

2. kattan atlayınca yaralandı

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek de sarsıntının ardından kentte bir olumsuzluk yaşanmadığını, ancak Sarıseki Mahallesinde korku ve panik nedeniyle 2. kattan atlayan bir kişinin yaralandığını duyurdu. Kaymakam Demiryürek, sosyal medya hesabı üzerinden bir soru üzerine eğitim ve öğretim faaliyetinin devam edeceğini bildirdi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10871,08%0,16
  • DOLAR

    41,98% 0,13
  • EURO

    48,69% 0,32
  • GRAM ALTIN

    5335,03% 0,67
  • Ç. ALTIN

    8944,84% 0,00