Aygül ve Basus ailelerinin acısı

İskenderunlu mali müşavir ve CHP´nin İskenderun ilçe eski başkanlarından Jorj Basus´un kayınvalidesi, Lili Basus´un annesi; Feride Aygül (92) yaşamını yitirdi.

GÜNCEL 2.03.2022 17:26:25 0
Aygül ve Basus ailelerinin acısı

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir evinde tedavi gören Feride Aygül´ün, dün akşam yaşama veda ederek, sevdiklerinden ayrıldığı öğrenildi.

Janet Diker, Lili Basus, Abdullah ve Mişel Aygül´ün annesi olan Feride Aygül´ün bir s üredir sağlık sorunu yaşadığı öğrenildi. Aygül´ün cenazesi, bugün saat 16.00´da Mar Circos (Aziz Corc) Kilisesinde düzenlenen ve papaz Dimitri Yıldırım´ın yönettiği ayin sonrası Karaağaç Asri Mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı.

Aygül´ün cenaze törenine siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile mali müşavir ve muhasebeciler de katıldı.

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yerinde dönüşümde 'müteahhit sorunu'

Kimyon: 5.000'lik onaylanmadan 1/1.000 kararı alınmış

Doğrudan temin yüzde 50 azalsın

DASİFED'e yeni yönetim

Meclis, komisyonlarını seçti

İSKOOP, 25 Nisan'da faaliyete girecek

Plana 837+41 itiraz

Konteyner çarşı taşınıyor

Hatay'dan 20+3 delege oy kullandı

Can Atalay’dan 'tutuklu öğrenciler' mesajı

Arsuz'a 2 başkan yardımcısı daha

  • BIST 100

    10720,70%0,96
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    46,44% 0,25
  • GRAM ALTIN

    4310,81% 0,87
  • Ç. ALTIN

    6934,82% 0,15