AVM´ye karşı dosya Kılıçdaroğlu´nda
Samandağ´da ranta ve betonlaşmaya karşı kurulan ´Nefes almak istiyorum inisiyatif´i, TBMM´de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu ziyaret etti.
Samandağ´da kentin merkezinde yapılmak istenen AVM´ye karşı aylardır çalışma yürüten 21 oda, sendika ve dernekten oluşlan Nefes Almak İstiyorum İnisiyatifi, kentin ihtiyacı ve halkın talebine rağmen yeşil alan yapılması gereken yere beton dikmek istemesine dosya halinde Kılıçzdaroğlu´na iletti.
İnisiyatif adına açıklamada bulunan Mustafa Yatkın, 'Samandağ´ın merkezindeki çok küçük olan yeşil alanı büyütüp kentin çevre ve trafik açısından rahatlamasının sağlanmasını istiyoruz. Bunun gerekliliğini Şehir Plancıları Odası Kurucu Başkanı Ümit Nevzat Uğurel, dosyamızda yer alan bilimsel raporla ortaya koydu. 10 bini aşkın Samandağlının imzaladığı bu haklı talebin tarafınızdan dikkate alınacağını düşünüyoruz. Gerekirse Samandağ´da bunun için bir referandum bile yapılabilir' dedi. Kılıçdaroğlu´nun, 'Dosyanızı inceleyeceğim. Gereği yapılacaktır' değerlendirmesinde bulunduğu belirtildi.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
16279,45%0,16
-
DOLAR
44,21% 0,06
-
EURO
51,11% 0,19
-
GRAM ALTIN
7088,58% -0,33
-
Ç. ALTIN
11553,96% -0,29




