Atalay, TBMM’de İnsan Haklarını İnceleme komisyonu Üyesi

25 Mayıs’ta tahliyesi için Yargıtay’a başvurusu da yapılan TİP Hatay Milletvekili Atalay, cezaevinden tahliye edilmediği için yemin törenine katılamayan Can Atalay TBMM İnsan Haklarını İnceleme komisyonu Üyesi olarak seçildi.

SİYASET 23.06.2023 15:06:00 0
Atalay, TBMM’de İnsan Haklarını İnceleme komisyonu Üyesi

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Silivri'de tutuklu Hatay Milletvekili Şerafettin Can Atalay'ı ziyaret etti. Güzelmansur ziyaret sonrasında şu mesajları iletti:

"Sayın Şerafettin Can Atalay'ın tüm Hatay halkına, tüm hemşehrilerime, tüm vatandaşlarımıza selamlarını, sevgilerini, saygılarını iletiyorum. Şerafettin Can Atalay milletvekilliği için YSK'ya başvurdu. YSK hiçbir mahsur görmeyerek başvurusunu kabul etti. Ve Hatay halkının iradesi ile milletvekili seçildi. Dün de Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki tüm milletvekillerinin oylarıyla, hiç bir karşı oy almadan İnsan Hakları İnceleme Komisyonu'na seçildi. Ama Şerafettin Can Atalay hala Silivri Kapalı Cezaevi'nde. Bu haksızlığın giderilmesi lazım. Bu adaletsizliğin giderilmesi lazım. Şerafettin Can Atalay derhal serbest bırakılmalı."

 

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9249,9%-0,61
  • DOLAR

    38,46% -0,03
  • EURO

    43,67% -0,11
  • GRAM ALTIN

    4105,32% 0,01
  • Ç. ALTIN

    6606,04% 0,00