Arsuz´da türbe ve trafodan hırsızlık

Arsuz´a bağlı Nardüzü Mahallesi´nde geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve bölgenin en büyük dağıtım trafolarından biri olarak bilinen trafonun kabloları kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesilerek çalındı.

İSKENDERUN 29.03.2018 10:26:28 0
Arsuz´da türbe ve trafodan hırsızlık

Kablo hırsızlığından dolayı dün gece saat 02.00´dan itibaren bölge elektriksiz kaldı. Pirinçlik mahallesindeki bir türbeye de girilerek mekandan eşya alındığı bildirildi. 

İddialara göre trafo binasındaki hırsızlık, mahalle sakinlerinin elektrik arıza ihbarı üzerine ekiplerin incelemesi üzerine farkedildi. Nardüzü Şehit Er Ali Türkmen Caddesi üzerindeki trafo binasında polis ekipleri de inceleme yaptı. Merkezi dağıtım trafo binasına kapısı zorlanarak girildiği tespit edilirken, Pirinçlik Mahallesi´nde bulunan bir türbeye de girildiği, bazı eşyaların çalındığı belirtildi. Yörenin kutsal mekanları arasında bulunan türbede yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili inceleme başlatıldı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,28% -0,05
  • EURO

    48,42% -0,08
  • GRAM ALTIN

    4843,10% -0,04
  • Ç. ALTIN

    7890,79% 0,00