Arsuz´da bayram kutlaması

Kurban Bayramı programı kapsamında Arsuz protokolü ve ilçe sakinleri 1 Eylül Cuma günü Devlet Demir Yolları Dinlenme Tesisleri´nde gerçekleştirilen bayramlaşma bir araya geldi.

5.09.2017 12:10:02 0
Arsuz´da bayram kutlaması

 

Bayramlaşmaya, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Garnizon Komutanvekili Yarbay Ünsal Kızıl, Belediye Başkanı Nazım Culha, Emniyet Müdürü Halil Karacabak, Jandarma Komutanı Mehmet Emin Albayrak, siyasi parti teşkilat temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri ve muhtarlar da katıldı.
Kaymakam Sarı ve Belediye Başkanı Culha, konuşmalarında Arsuz´u ‘medeniyetlerin beşiği´ olarak tanımladı, bayramlaşmanın birlik ve beraberliğin güzel örneklerinden birini oluşturduğunu kaydetti.
Bayramlaşma programı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Deniz Özel Eğitim Komutanlığı, 112 Acil Servis ve Sağlık Ocağı ziyaret edilerek görevleri başında bulunan polislerin, askerlerin ve sağlık çalışanlarının Kurban Bayramı kutlamaları ile sürdürüldü.

Anahtar Kelimeler: Arsuz bayram kutlaması

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9350,01%0,41
  • DOLAR

    39,36% 0,38
  • EURO

    45,59% 0,75
  • GRAM ALTIN

    4301,16% -0,62
  • Ç. ALTIN

    6934,05% -1,15