Arsuz´da bayram kutlaması

Kurban Bayramı programı kapsamında Arsuz protokolü ve ilçe sakinleri 1 Eylül Cuma günü Devlet Demir Yolları Dinlenme Tesisleri´nde gerçekleştirilen bayramlaşma bir araya geldi.

5.09.2017 12:10:02 0
Arsuz´da bayram kutlaması

 

Bayramlaşmaya, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Garnizon Komutanvekili Yarbay Ünsal Kızıl, Belediye Başkanı Nazım Culha, Emniyet Müdürü Halil Karacabak, Jandarma Komutanı Mehmet Emin Albayrak, siyasi parti teşkilat temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri ve muhtarlar da katıldı.
Kaymakam Sarı ve Belediye Başkanı Culha, konuşmalarında Arsuz´u ‘medeniyetlerin beşiği´ olarak tanımladı, bayramlaşmanın birlik ve beraberliğin güzel örneklerinden birini oluşturduğunu kaydetti.
Bayramlaşma programı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Deniz Özel Eğitim Komutanlığı, 112 Acil Servis ve Sağlık Ocağı ziyaret edilerek görevleri başında bulunan polislerin, askerlerin ve sağlık çalışanlarının Kurban Bayramı kutlamaları ile sürdürüldü.

Anahtar Kelimeler: Arsuz bayram kutlaması

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11000,26%6,06
  • DOLAR

    41,32% 0,06
  • EURO

    48,67% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4889,00% 0,10
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00