Arsuz etabının şampiyonu Yeni Demo

Türkiye Plaj Futbolu etabı

SPOR 28.08.2019 11:15:40 0
Arsuz etabının şampiyonu Yeni Demo

Orhan Yıldız/İskenderun

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) işbirliğiyle Arsuz´da düzenlenen Türkiye Plaj Futbolunun Arsuz etabı sona erdi. Lig usulü ile yapılan Türkiye Plaj Futbolunun Arsuz etabına, Yeni Demo AWM, Özbülbül Mühendislik, Arsuz Belediye Spor, Şarkonak Spor takımları katıldı. TFF Plaj Futbolu Ligi Arsuz Etabında şampiyon olan takım, Alanya´da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacak. Türkiye Plaj Futbolu Arsuz etabı, Arsuz Belediyesinin sponsorluğunda yapıldı
Arsuz Belediyesi Karaağaç Plaj Futbol sahasında oynanan ve 4 takımın şampiyonluk için mücadele verdiği karşılaşmaları Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ve belediye meclisi üyeleri, muhtarlar da izledi.
Hakemler Mehmet Bayraktaroğlu, Murat Yurttaş, Özgür Akbaş ve Metin Sugurtin´in yönettiği turnuvanın son maçında Yeni Demo AVM, Arsuz Belediyesi takımını yenerek şampiyon oldu. Öz Bülbül Mühendislik takımı ikinci, Arsuz Belediyesi ise üçüncü oldu. Arsuz Belediye Başkanı Güven, 'Belediye olarak, ilçedeki canlılığa katkı sağlamak için kültürel ve sportif faaliyetleri devamlı canlı kılmaya gayret ediyoruz. Futbol federasyonu tarafından düzenlenen ve katkımızın olduğu Plaj Futbolu Arsuz Etabını bitirdik. Keyifli bir futbol mücadelesi seyrettik. Buranın birincisi de Türkiye genelinden takımların katılacağı turnuvada ilçeyi temsil edecek. Arsuz, sporu seven bir kent ve plaj futboluna önem veren bir kent. Şampiyon olan takım ve şampiyonada mücadele eden tüm takımları kutluyorum. Bizim gözümüzde hepsi şampiyon olmuştur' dedi.
dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verilirken, şampiyonanın kupa töreninde Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, Arsuz Belediye Başkanı Güven´e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10897,93%0,25
  • DOLAR

    41,98% 0,08
  • EURO

    48,82% 0,27
  • GRAM ALTIN

    5354,91% 1,04
  • Ç. ALTIN

    8925,65% -0,24