Arsuz Belediyesi´nden “ücretsiz maske”

Arsuz´da iki gönüllü ekibin ürettiği maskelerin, belediye çalışanlarının ihtiyacının yanı sıra ihtiyaç duyanlara ücretsiz dağıtımı başladı.

GÜNCEL 7.04.2020 16:30:44 0
Arsuz Belediyesi´nden “ücretsiz maske”

Arsuz Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla Arsuz Belediyesi Karaağaç Ek Hizmet Binası ve Nardüzü Kadın Kültür ve Gençlik Merkezinde, maske üreterek, halka ücretsiz dağıtmaya başladı.

Arsuz Belediyesi, özellikle Koronavirüs sebebi ile maske stoklarının yetersiz olduğu haberlerinin çıkmasının ardından maske üretimi gerçekleştirerek ortak kullanım alanlarında dağıtmaya başladı. Vatandaşların yapılan tüm uyarıları dikkate almalarını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Koronavirüs salgını tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de maalesef etkilemiş durumda. Özellikle maske stoklarında yaşanan yetersizlikten dolayı bizlerde, diğer belediyelerimiz gibi maske üretimine başladık. Sağlık çalışanları dâhil tüm vatandaşlarımıza yetecek maskelerin olmadığı haberleri yayılmaya başlayınca böyle bir karar alarak, bu işi gönüllü yapan arkadaşlarımızla faaliyete başladık. Tamamen sağlıklı ortamda ve özellikle kullanılan malzemelerin neredeyse ambalajında işlemden geçirilerek maskeler üretiliyor. Halkımıza bugün itibariyle dağıtmaya başladık. Her gün üretebildiğimiz kadar maskeyi ortak kullanım alanlarında ücretsiz olarak dağıtacağız. Diğer yandan Büyükşehir Belediyemizle birlikte dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah hep birlikte bu salgının üstesinden geleceğiz. Zorunlu olmadıkça lütfen evimizden dışarı çıkmayalım” ifadelerini kullandı.

/resimler/2020-4/7/1724399306254.jpg

/resimler/2020-4/7/1727083371596.jpg

/resimler/2020-4/7/1720576801905.jpg

/resimler/2020-4/7/1721395865192.jpg

 

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11000,26%6,06
  • DOLAR

    41,32% 0,06
  • EURO

    48,67% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4889,00% 0,10
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00