Antakya´da ot ve anız yangını

Antakya´nın Narlıca mahallesinde çıkan yangında, ot ve anızların yandığı, yangının ormana ulaşmadan söndürüldüğü açıklandı.

GÜNCEL 21.08.2019 10:38:18 0
Antakya´da ot ve anız yangını

Akın Bodur/İskenderun

Hatay bölgesi, Türkiye´de en çok orman yangınlarının yaşandığı iller arasında ön sıralarda yer aldığı biliniyor. Hatay´da son bir haftada yanan orman ve örtü sayısı 5´i geçti. Sadece son bir haftada çıkan yangınlarda Antakya´nın Kisecik mahallesindeki ormanlık alan yangınında 5 hektar alan zarar gördü, Narlıca mahallesindeki yangında ise 1 hektar ormanlık alan yandı.
Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü yetkilileri, Antakya´nın narlıca mahallesi kırsalında önceki akşam çıkan yangında, alevlerin ormana yetişmeden söndürüldüğünü açıkladı. Açıklamaya göre, bölgede otluk alan ve anızlar yandı ve ekipler yangını ormanlık alana ulaşmadan söndürdü. Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, narlıca yangınına 6 ekibin müdahale ettiği ifade etti.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9249,9%-0,61
  • DOLAR

    38,46% -0,03
  • EURO

    43,67% -0,11
  • GRAM ALTIN

    4105,32% 0,01
  • Ç. ALTIN

    6606,04% 0,00