Amiral Gedik, bölge komutanı oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın onayladığı kara, deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığında görevli 127 general ve amiralin atama kararı Resmi Gazete´de yayımlandı.

GÜNCEL 10.08.2020 10:32:40 0
Amiral Gedik, bölge komutanı oldu

İskenderun/SES

Buna göre, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Akdeniz Bölge Komutanlığına atanırken, İskenderun deniz Üs komutanlığı görevine ise İzmir Foça TCG Doğan Hücumbotu Komutanı Tuğamiral Murat Fırat atandı. Antakya´da kurulan 8. Komando Tugay Komutanlığında görev yapan albay Orhan Akkurt, tuğgeneral olmasının ardından aynı göreve ´intibak´ şeklinde atandı.

Albaydan valiye veda ziyareti
Hatay 2. Hudut Alay Komutanlığı görevini yürütürken tayini çıkan Albay Ümit Durmaz da, Hatay Valisi Rahmi Doğan´a veda ziyaretinde bulundu.Konuğu albay Durmaz´ı makamında kabul eden vali Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti, görev süresinde vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için fedakârlık ve feragat anlayışıyla 24 saat esasına dayalı olarak verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Albay Durmaz ise, kabul ve iyi dileklerinden dolayı vali Doğan´a teşekkür ederek, Hatay´da bulunduğu süre zarfında valiliğimizin koordinesinde görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00