Tarih: 22.03.2018 10:14

Amatörde lider Samandağ ve İskenderun

Facebook Twitter Linked-in

 

Dörtyol 9 Ocak stadında yapılan önemli karşılaşmada Samandağ Spor, Dörtyol Esnaf Spor´u 2-1 mağlup etti. Samandağ Spor´un gollerini Alinho Keita ile Mustafa Kanmaz atarken, ev sahibi Dörtyol Esnaf Spor´un golünü de Selim Kıyılı attı. Samandağ Spor, 10 puan ile grupta liderliğini sürdürüyor.

Kaleci Muhammed sakatlandı
Rakibiyle girdiği ikili mücadelede 2 dişi kırılan, dudağı parçalanan ve Hafıza kaybı geçirmesiyle birlikte ambulans ile hastahaneye kaldırılan Samandağ Spor´un kalecisi Muhammed Gündüz´ün durumu iyi olduğu öğrenildi.

Armutlu Spor-0 İskenderun Belediye Spor-1
Play-Off kapsamında Armutlu Spor ile İskenderun Belediye Spor, Çekmece sahasında karşılaştı. Sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada İskenderun Belediye Spor, Armutlu Spor´u 1-0 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Hasan Yüncüoğlu, Necmi Demir ile Ahmet Fındık´ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Belediye Spor´un golünü 60. dakikada Sercan Ali Kaya attı. Sarı kart gösterilen müsabakada Armutlu Spor´dan Yusuf Sürmeli 45x1. dakikada kırmızı kart gördü.
Bu sonucun ardından 10 puanlı Grup Lideri Samandağ Spor´un ardından İskenderun Belediye Spor 8 puan ile ikinci, Dörtyol Esnaf Spor´da 5 puan ile üçüncü sırada yer alırken, haftayı yenilgiyle kapatan Armutlu Spor´un henüz puanı bulunmuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —