Amatör takımdan 4 transfer daha

Hatay 1. Amatör Liginde mücadele edecek olan İskenderun Meydan Spor, yeni sezon öncesi başlattığı transferlerini sürdürüyor.

SPOR 21.08.2019 10:11:15 0
Amatör takımdan 4 transfer daha

Orhan Yıldız/İskenderun

İskenderun Meydan Spor, anlaşmaya vardığı 4 futbolcuyu renklerine bağladı. Meydan Spor´un anlaşmaya vardığı ve transfer ettiği futbolcular şu isimlerden oluşuyor: Sarıseki Spor´dan Selami Arpaçayır, Belen Belediye Spor´dan Burhan Şimşek, Körfez İskenderun Spor´dan Sefa Karabay ve İbrahim Sarp.
Daha önce de Emre Turhan´ı renklerine bağlayan İskenderun Meydan Spor, anlaşma yapılan ve sözleşme imzalanacak olan futbolcuları şöyle açıklamıştı: İskenderun Belediye Spor´dan Turhan, İskenderun Yıldız Spor´dan Bilal Habiş Kaçan ve Yusuf Tuncer, Esen Gençlik Spor´dan Aziz Kaya, Mehmet Tekin, Alper Karacaoğlu, Onur Uğur ve Gazel Berk, Belen Spor´dan Ahmet Demir, Yasin Tümenci ve Yılmaz Tuncer, Körfez İskenderun Spor´dan Ahmet Sefa Karabay, Asaş Spor´dan Hasan Erdem, Karaağaç Spor´dan Mahmut Yarbo ve Emre Turhan, Payas Spor´dan Rıdvan Kaçan.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10897,93%0,25
  • DOLAR

    41,98% 0,08
  • EURO

    48,82% 0,27
  • GRAM ALTIN

    5354,91% 1,04
  • Ç. ALTIN

    8925,65% -0,24